Monday, 14 March 2016

counting days..

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...


tgh hari td call husband, soalan dia, " napa yg? dah sakit ka?"

itulah dia kalau tgh tunggu hari. asal call ja dia ingat kita dah nak bersalin. pdhal bini dia baik2 saja kat ofis. call pun sbb nak tanya pasal anak2.

last week admitted 2 mlm kat hospital, sbb baby kurg bergerak (yg sebenarnya mungkin perasaan mak dia saja.) 3 hari 2 mlm kat wad baby baik2 saja. so doc suh balik dulu. nanti tunggu sakit baru dtg hospital balik.



39 weeks and counting days.. ya Allah berdebarnyaaa....

Thursday, 10 March 2016

Bersiaran dr katil hosp.

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

Syaza eman suh update blog. Dia taktau ka makcik dia ni pemalas lipas dan takda idea??

Doakan saya cpt beranak ya. Letih jgk sbb tak sakit tp kena melengung.

Tuesday, 1 March 2016

hmmmmmmmmmmmm...

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...



kdg2 kita terpikir benda2 yang tak sepatutnya kita pikir.
menyebabkan kita bersangka bukan2.
dan terasa hati tak pasal2.

sepatutnya tak macam tu pun.

boleh tak jgn dok sangka apa2..???



hmmmmmmmm....



(random di petang hari. taktau nak cerita mcm mana.)

welcome Mac~!

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani...

1 Mac 2016. sekejap ja dah masuk bulan ke tiga di tahun 2016.  tak lama lg nak cuti panjang. yeay~!


dah 37 weeks. rasa makin padat dan mengah. tinggal 3 minggu lagi (paling lama).

dok belek2 entry lama terbaca entry ni :

http://adzrina.blogspot.my/2015/01/pengalaman-yg-ke-3.html

nak tergelak baca ayat last tu. sbb tiba2 dah nak ada pengalaman ke 4 pulak.
BAHAHAHAHAHAHAHAHA!! (gelak kat diri sendri)


baby baru

Dengan Nama Allah yang Maha Pemurah lagi Maha Mengasihani... New member of the family. kegunaan harian. perjalanan hari-hari dr LY - ...